Ръководството и спортно-техническият щаб на ЦСКА умуват върху солидна оферта, дошла за нападателя Али Соу, пише „Тема Спорт“. Предложението е от клуб от източна държава.

На „Армията“ обаче не бързат да приемат. Причината е, че пред отбора се открива отличен шанс за силен рейд в Лига Европа. Във втория квалификационен кръг „червените“ посрещат БАТЕ Борисов, а при успех ще се изправят срещу победителя от двойката Б36 Торсхавн (Фарьорски острови) – ТНС (Уелс).

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Али Соу е основният нападател в състава на Стамен Белчев и на този етап "армейците" не са склонни да се разделят с него. Поне не и докато европоходът на отбора не е приключил. Позицията на управата обаче може да се промени при оферта за повече от 3 милиона евро.

През зимата солиден интерес към гамбиеца имаше Ал Ахли (Кайро). Тогава ръководството на ЦСКА призна за три сериозни оферти. Ако Али Соу бъде продаден, на „Армията“ със сигурност ще привлекат нов нападател, въпреки че на същия пост Стамен Белчев разполага още с Ахмед Ахмедов, Тонислав Йорданов и Томи Юрич.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​