ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организираните привърженици на ЦСКА от сектор "Г" излязоха с призив в навечерието на домакинството на Берое. Мачът е навръх националния празник 3 март (неделя) от 14:30 часа. Двубоят от 23-ия кръг ще се играе на "Васил Левски", където ЦСКА домакинства заради предстоящата тотална реконструкция на "Българска армия".

"Армейци, в неделя навръх националния ни празник се изправяме срещу Берое от 14:30 ч.! За мача имаме замислени няколко идеи, като за тяхното изпълнение е необходимо всички да носите своите трибагреници! За нашата родина, за нашите деца!", написаха феновете от сектор "Г".

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

В същото време ЦСКА публикува в официалния си сайт информация за продължаващата продажба на абонаментни карти за пролетния полусезон:

"Цените на картите са:

- Сектор А - 115 лева

- Сектор Г - 55 лева

- ВИП ложа - 650 лв.

Картодържателите от сектор "В" на "Армията" е необходимо да заемат местата си в сектор "А" на стадион "Васил Левски", през обозначените входове на картите си.

ПОРЪЧАЙ СВОЯТА АБОНАМЕНТНА КАРТА ТУК!

Семейните карти също остават в продажба. При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на каса!

БЪДИ ЕДИН ОТ НАС!

ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ И С ЦЯЛОТО СЪРЦЕ!

САМО ЦСКА!".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024