Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

ЦСКА победи Адмира Вакер с 3:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първите два гола реализира Кирил Десподов, а един добави Мауридес от дузпа. Реваншът е на 2 август (четвъртък), а победителят от ЦСКА и Адмира ще играе срещу Стярнан (Исландия) или ФК Копенхаген (Дания).

„Два важни гола, трябваше да се реванширам. Казах го още след мача с Рига, че ще го направя във важен мач. Но да не забравяме, че имаме реванш и следващата седмица, който ще бъде труден. Просто исках да се реванширам на феновете и да покажа, че че не съм пропуснал дузпата нарочно. И че мога да вкарвам във важни мачове“, каза Кирил Десподов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

На въпрос, защо не е изпълнил дузпата днес, Десподов отговори: „Така каза треньорът. За мен не е проблем. Изработих дузпата, хубаво е и Мауридес да вкара гол. Знаете, че аз не съм лаком."

„Вкарахме два бързи гола, а Адмира рухна психически. Наистина силни 45 минути. Още преди мача си говорихме, че трябва да ги пресираме здраво, за да припаднат. Отсъствието на важни играчи се отразява. Но смятам, че тези, които играха, достойно ги заместиха.

Трябва време за синхрона с Мауридес, не става нищо от днес за утре. Започваме да се сработваме, но максимум до месец мисля, че ще се справим.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019