Бразилецът Евандро вкара страхотен гол, с който донесе победата на ЦСКА с 1:0 над Осиек в първа среща от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Нападателят бе много щастлив от успеха и попадението, но призна, че нищо не е приключило.

“Голяма победа за нашия отбор, вдъхва голяма увереност. Имахме нужда от победата, за да живнем. Нищо не е решено, но този успех ни дава сериозни шансове да продължим напред. Много труден съперник, но ние така направихме, че да е лесен с този гол.  В такъв труден мач трябва да се възползваш от минимална възможност. Видях пространство и импровизирах”, започна Евандро. 

“Напрежение има във всички големи отбори - това е част от футбола. Нашата работа е да слушаме ръководството и треньорите и да побеждаваме.

Не бих казал, че играхме дефанзивно. Такава ни беше тактиката, да играем по този начин. Нашата публика е най-добрата в България и когато те са във вихъра си, правят разликата. Надявам се да ги зарадваме с класиране за следващия кръг", продължи бразилецът.

"Искам да вкарвам във всички възможни мачове, в които играя. Тръпката е в европейските мачове и се радвам, че там ми се получава повече. Най-важното е, че спечелихме мача, а не че аз вкарах гол. На реванша трябва да се опитаме да играем футбол и отново да спечелим”, завърши Евандро.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020