Грозни сцени по трибуните на "Васил Левски" помрачиха победата на ЦСКА с 1:0 над Базел в първата среща от плейофа за класиране в групите на Лигата на конференциите

Фенове на "червените" се сбиха помежду си в сектор "Г". Както вече стана ясно, в началото на двубоя трибуната зад едната от двете врати остана полупразна заради бойкота на запалянковците, които са недоволни от управлението на любимия им клуб.

В течение на срещата привърженици от сектор "В" започнаха да се местят в "Г", но в един момент настана екшън и се стигна до размяна на удари. Оказа се, че новодошлите не са желани зад вратата и са били прогонени с викове да се махат. Това породило сбиването.  

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)


*Снимка: Десислава Комарова


*Снимка: LAP.BG

"Грозни сцени в нашия любим сектор "Г"...! Не трябва да се случват подобни неща... ЦСКА над всичко и всеки!", пише фен на "червените" в социалните мрежи.

Друг цесекар също изразява недоумението си от скандалната случка: 

"Честита победа!
Но съм потресен от изключителната простотия днес в сектор "Г", глупостта с фенерчетата, както и монетите на звездата на Стойчо! Всеки трябва да си има мнение, надявам се да не ме изядете жив, но просто желая да си кажа моето мнение по въпроса!
1. Аз подкрепям бойкота на фракциите за махането на г.г или поне радикална промяна в модела на управление, НО това беше глупостта на века! Случвало се е някой бой между двама души, но такова падение и при говедата не е имало. Не мога да го асимилирам все още!
2. Това с фенерите на телефона е страшна глупост. За какво е? Да се смеем на говедата? Съжалявам, но ЦСКА играе в Европа! Ние фенове на ЦСКА ли сме или антифенове на леески? Тук фракциите щяха да тушират това нещо… Станахме за смях на говедата заради това.
3. Това със стотинките беше ужасно! Заболя ме, когато го видях! Може да е направил нещо, но си остава легенда на отбора! Не вкарах аз гола на Ливърпул, не бих аз говедата 100 пъти, не направих аз ЦСКА шампион! Стойчо е! Колкото и да ги боли някои хора, историята си е история!
В заключение искам да споделя едно виждане: Пролича си, че без фракции фенската ни култура е трагична. На мач в Европа да редуваме скандиране “ЦСКА” и КЗЛ през 2 минути си е връх на падението! Псувате по фракциите, но благодарение на тях бяхме на следващо ниво на трибуните! Бием, а ставаме за смях! Плаче ми се от това!
Напред към групите, Армейци!", пише той в групата във "Фейсбук" "ЦСКА завинаги".

Свидетели на сбиването станаха и много легенди и други известни личности, които бяха в сектор "А". Популярният водещ Ники Кънчев и в този мач подкрепи любимия си ЦСКА. 

 

Тук съм. Влизам. Чакам ви!

Публикувахте от Niki Kunchev/ Ники Кънчев в Четвъртък, 18 август 2022 г.

 

 

 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК