Колумбийският голмайстор на ЦСКА Густаво Кулма призна, че е имало напрежение в клуба при наставника Едуард Йорданеску. Днес "червените" победиха с 2:0 Нефтохимик в Бургас, а според нападателя това е ново начало за отбора.

"Мачът беше доста силен за всички нас, най-добре е, че успяваме да побеждаваме. Наистина напоследък бяха доста трудни дни, треньорът ни винаги се е опитвал да ни даде най-доброто, а ние на терена трябваше да го предаваме. Но невинаги се получаваше и сега трябва да гледаме напред", сподели Кулма.

"Футболът е такъв, навсякъде има трудни моменти, но трябва да сме професионалисти и да сме подготвени за такива ситуации. Важното е, че днес победихме и пак вдигаме високо главите", добави още нападателят.

"Трудно е да не можеш да комуникираш свободно с играчите. Ние играчите сме тези, които трябва да показваме на терена. Имаше малко напрежение с Йорданеску заради езиковата бариера, но сега вече това е ново начало за нас. Победихме сега и гледаме напред", сподели Кулма.

"ЦСКА винаги трябва да показва най-доброто, защото е най-големият отбор в страната. Ние като професионалисти трябва да доказваме това на терена", завърши колумбиецът.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига