Феновете на ЦСКА избраха емблема за юбилейния екип, който футболистите ще носят в мача на 5 май срещу Лудогорец. Двубоят е от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски", а преди него ще се състои празникът по случай 70-годишнината на "червените".

"Близо 20 000 от вас дадоха своя глас в анкетата на CSKA.BG за емблема, която да грее на юбилейния екип на ЦСКА за мача срещу Лудогорец навръх 70-ия юбилей на клуба ни.Тимът ни ще носи специално изработен екип по подобие на първия в историята ни.

Три от десетте емблеми събраха почти равен брой от вашите гласове. В крайна сметка победител е емблемата, която е била на екипите на ЦСКА през 1949 година с надпис ЦДНВ.

Оказа, се че голяма част от вас знаят, че тази емблема е първата поставена на официалните футболни екипи на ЦСКА. Колекционери също заявиха, че това е първата емблема, сложена на екип на червения отбор, за която има доказателства.

Единствено в мача навръх рождения ни ден футболистите ще излязат на терена с екипа, който ще бъде изработен специално за юбилея", съобщават в официалния сайт на ЦСКА.