ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов изтърпя едногодишното си наказание, с което БФС го санкционира заради участието му в конгреса на Димитър Бербатов, който се проведе през март миналата година и провъзгласи бившия национал за президент на футболната централа.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

В края на март 2022 година настоящото ръководство на БФС реши: “По сезиране на Комисията „Етика и феърплей“ за нарушение на основните принципи по чл. 9, ал.1 и чл.12, от Устава на БФС, както и нарушение на задължения свързани с членството им в БФС съобразно чл.25, ал.1, т.1 и 2 от Устава на БФС, ДК наказва, както следва: Във връзка с чл. 8 /предложение 19 и 22/ от ДП /2021/2022/, на основание чл.6, ал.7 и 8 от ДП /2021/2022/ – ДК наказва Филип Филипов – Изп. Директор на ЦСКА със забрана за изпълняване на функции в БФС и от името на ФК в системата на БФС за срок от 1 една година и ЦСКА - София с имуществена санкция в размер на 15 000 лева.”

Малко по-късно ЦСКА обяви, че сменя длъжността на Филипов и той временно няма да е изпълнителен директор, а градинар.

В крайна сметка не е ясно дали наказанието на БФС е влизало в сила, но то официално изтече и пред Филип Филипов вече не съществуват дисциплинарни пречки да изпълнява задълженията си на изпълнителен директор.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК