Напоследък стана традиция в Борисовата градина да се търси под вола теле или от мухата да се прави слон. Изпадне някой футболист в криза, Люпко Петрович го смени или го забие на пейката, и се започват слуховете – пак скандали в ЦСКА.

Всичко започна с Бодуров и Пинто. Тогава наистина имаше повод да се хвърлят подобни бомби, защото си беше и е истина. Двамата бяха в конфликт и с треньора, и с клубното ръководство.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Но след това серията бе продължена без никакво основание. Тиаго Родригес излезе от игрови ритъм, формата му спадна и слухът тръгна с пълна сила – било в медии, било във форуми. „Люпко нарочи Тиаго! Родригес ще последва съдбата на Бодуров и Пинто”.

Да, ама онзи ден португалецът се появи на терена през второто полувреме срещу Царско село и треньорската му „контузия” изведнъж изчезна. И не само се появи, но и отбеляза гол.

Сега поредният нарочен за скандали с треньорите е вратарят Черниаускас. Истината обаче е много елементарна – Черни сгреши на няколко пъти в дербито с Левски, завършило 2:2 на 1 септември. И понеже в ЦСКА никой не е женен за титулярното място, напълно нормално и логично при издънки да се даде шанс на друг футболист. В случая на бразилеца Бусато. Бъдете сигурни, че един ден, ако докаже, че отново е във форма, Черниаускас пак ще е на терена. Това се отнася не само за него, но и за всички футболисти в Борисовата градина.
ЯСЕН ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020