Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров призна, че мотивацията в тима се е променила след събитията в последните дни и оттеглянето на старши треньора Любо Пенев. Той коментира събитията, както победата с 3:1 над Черно море.

"Нищо не се променя от вчера за днес, няма как. Мотивацията ни може би беше да изиграем добре този мач след нещата, които станаха. За мен тези неща не са ок, но в България стават. Искахме да победим и да отговорим на всички писания", започна Бодуров.

"Пенев е писал декларация, но не съм видял. Аз нямах никаква яснота, нямаше никакви индикации. Ние разбрахме от медиите. Това не са наши работи, това са работи между ръководството и треньора", допълни капитанът на ЦСКА.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Групички извън тренировъчния процес има, всеки си предпочита с кой да си движи, но на терена няма групички. Извън тренировъчния процес не мога да кажа какво става, въпросът е на терена да сме приятели и да се уважаваме", каза Бодуров по темата с групичките в отбора.

"Отпадането от Купата се отрази много тежко. Видяхте следващият мач не показахме най-доброто си лице. Това е футболът", продължи "червеният" защитник.

"Имаме директен сблъсък с Лудогорец на "Армията", дано късметът да е с нас и да излезем на първо място, но дори да стане, това нищо няма да значи преди да завърши изцяло първенството", завърши Бодуров.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019