Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бразилският голаджия Фернандо Каранга благодари на феновете на ЦСКА със специално видеообръщение, публикувано от клубната телевизия на „червените“. Както е известно, Каранга вече е играч на китайския Хенан. Това е второто благодарствено обръщение на бразилеца към привържениците на ЦСКА. Първото той публикува на профилите си във „Фейсбук“ и „Инстаграм“.

„Искам да благодаря на публиката на ЦСКА. От цялото си сърце, от моето „червено“ сърце! Със сигурност никога няма да Ви забравя и ЦСКА ще остане завинаги в сърцето ми. Благодаря за искрената подкрепа през цялото време. Аз също ще подкрепям ЦСКА, колкото и да съм далеч, както вие винаги сте го правили за мен. Само ЦСКА!“, заяви Каранга.

„Искам специално да благодаря и на г-н Ганчев, който много искаше да остана. Мога само да обещая, че един ден, когато се върна в България, моят първи и единствен избор ще бъде ЦСКА.

Благодарности към ръководството, треньорския щаб и всички играчи, които са мои приятели и братя! Вярвам, че един ден ще се върна и ще побеждаваме отново заедно", допълни бразилецът.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига