Италианският халф на ЦСКА Стефано Белтраме даде интервю пред известният италиански журналист Джанлука Ди Марцио, който помогна на Валери Божинов при пристигането му в Пескара.

"Остават още два мача и след това ни предстоят плейофи. Оптимисти сме, че ще доиграем сезона. Случаите на COVID-19 в страната винаги са били малко. В България успяха да овладеят ситуацията от самото начало. 

Българският шампионат е по-физически от италианското първенство. Също така се залага много и на тактиката. Избрах да дойда тук, защото ЦСКА е исторически клуб. Потърсиха ме още през 2018 година. Аз след краткото ми приключение в Ювентус, никога нямах възможност да играя в Серия А. Не успях да дам на Ювентус това, което аз и клубът очаквахме. Това е моето голямо съжаление", каза Белтраме.

"Дори нямах време да разгледам града. Изиграх няколко мача, направих две асистенции и вкарах един гол и след месец бяхме в карантина", добави плеймейкърът.

"Пирло беше футболистът, от който научих най-много по време на тренировките. Като шампион може само да научите много неща от него. Кристиано Роналдо? През 2018 година, когато за първи път се запознах с него, ръката ми трепереше. Кристиано е този, който дава най-доброто от себе си дори по време на тренировки. Той е огромен стимул за младите футболисти. Освен това е винаги там и е готов да ви развесели ", завърши Белтраме.