Защитникът на ЦСКА Християн Петров говори на пресконференцията преди мача срещу Черно море заедно със Стамен Белчев. Срещата е утре от 20:15 часа на "Васил Левски" и е директен спор за второто място, даващо квота за Лигата на конференциите.

"Допреди няколко кръга бяхме с най-добрата защита, сега допускаме ранни голове. Не мога да си обясня на какво се дължи. Ще се надяваме да се поправим в следващите мачове и да излезем със суха мрежа. Трябва да подобрим представянето без значение у дома или навън. Може би преместването на "Васил Левски" оказва влияние, защото усещането е различно, но се надяваме всичко да се поправи в следващите мачове", коментира Петров.

"Играл съм с абсолютно всякакъв вариант като мой партньор. В чудесни взаимотношения съм с всички в отбора. Ние даваме всичко от себе си, имаме добра комуникация с всеки един от тях“, допълни националът.

"Играта в защита на целия отбор е изключително важна. Ако получиш един гол, ще бъде трудно да обърне резултата, особено срещу отбор като Черно море. Да се надявам да сме мотивирани, компактни и да излезем със суха мрежа. Усещам подкрепата на публиката във всеки мач. Благодарен съм на феновете, че са зад отбора“, добави младият защитник на ЦСКА.