Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев вярва, че с две победи "aрмейците" ще завършат на второто място и ще вземат квотата за Лигата на конференциите.

Утре от 20:15 часа на "Васил Левски" "червените" приемат в пряк дуел "моряците". Преди мача Черно море е втори с 69 точки, а ЦСКА е трети с 67 т. В неделя на "червените" предстои гостуване на Локомотив (Пловдив), докато варненци ще домакинстват на Крумовград. 

"Не мисля, че отборът се намира в лоша форма. Резултатите не са това, което всички очакваме. В атака имахме добри неща в последния мач. Въпреки двата гола това не ни достигна за победа. Имам претенции за играта в защита на целия отбор. Когато противникът отнеме топката, всички трябва да бъдат организирани и да помагат в защита. Това ще се получи", коментира Белчев на пресконференцията преди мача с Черно море.

"Има време, нека свърши сезонът. Изцяло концентриран съм върху оставащите мачове на отбора. Последната дума има ръководството. Когато нямаме успехи у дома или навън, е притеснително. Работим върху това и се надявам скоро да се върнем на победния път в най-кратък срок", отбеляза треньорът.

"Очакваме всичко. Най-нормалното е Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато ние владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще постигнем второто място. Пак казвам, че е жалко да се борим за второто място. Надявам се през следващия сезон да изглеждаме много по-добре и да сме основен конкурент да станем шампиони", каза Белчев.

"Разликата с Лудогорец е в това, че загубихме сигурни мачове. Лудогорец също направиха грешни стъпки, но не мисля, че разликата между нас и Лудогорец е голяма. Футболистите са професионалисти. Дали аз ще съм треньор, или някой друг, дали ще бъде един собственик, или някой друг, те трябва да защитават своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100 процента отговорни в тренировъчния процес", завърши треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!