ЦСКА разби Септември (София) с 8:1 в мач от 18 кръг на Югозападната "В" група. Двубоят се игра на стадион "Българска армия". С хеттрик се отличи Костадин Хазуров, по две попадения добавиха Самир Аясс и Николай Цветков, а един гол реализира Николай Цветков.

"Хубава изразителна победа, видяхме красиви голове и добри комбинации. Това е единственият път да се развиваме. Хубави думи заслужават младите момчета от Септември. Постараха се, опитаха се да направят интересни нещо, които е похвално", каза Христо Янев след края на мача.

"Господин Ганчев винаги е бил със специално отношение към нас. Той се интересува какво се случва, дава всичко, от което имаме нужда. На този етап всичко, което се иска от нас, е да работим и да се развиваме", допълни треньорът на ЦСКА по повод появата на Ганчев на трибуните.

На въпрос за предстоящи мачове през седмицата, които ще бъдат с ранен начален час, Христо Янев отговори: "Получаваме фантастична подкрепа. Виждате, че хората са зад нас във всеки мач и това ни дава допълнителен стимул. Нагаждаме се към всеки начален час и го правим, за да може двубоите ни да се излъчват по телевизията. Това е единствено заради хората, които не са на стадиона, за да могат гледат мачовете в ефир. За нас няма значение началния час, остава ни само да излезем, да играем и да правим шоу."

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!