Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич донякъде остана разочарован от равенството 3:3 с Левски, изразявайки съжаление за изпуснатата победа. 

"Можехме и да спечелим, и да загубим. Максимално несправедливо. Мачът със сигурност се хареса на феновете. Много голове, имаше обрати, греди, дузпи. Първото полувреме вкарахме гол и имахме още три стопроцентови положения. Да получиш гол с дълга топка... Липса на комуникация, яд ме е. Те ни вкараха три гола без атака", коментира Крушчич. 

"Комуникацията липсваше в отбрана. Уважавам Левски, но ако бяхме загубили, щеше да е максимума на несправедливостта. Още не мога да прежаля как ни вкараха головете. При втория имаше фаул на Мазику. Вместо да избием топката, ние създаваме опасност пред вратата. При 2:2 слаба комуникация на Вальо и Пацо", обясни сърбинът, визирайки Антов и Гълъбов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Днес не направихме отборни, а индивидуални грешки", изтъкна треньорът на "червените" и похвали Али Соу, който най-после се отпуши, след като не беше вкарвал в първенството от декември. Звездата пък преди дни си позволи да отскочи до Слънчев бряг за парти по случай рождения си ден. "Не съм глупав да слагам лоши футболисти в състава си. Али Соу е качествен футболист. Нарочно се създава напрежение. Аз съм треньор и да не съм луд да държа лош нападател!? Той е най-добрият нападател в България. Ще вярвам в него докато съм тук", подчерта Крушчич.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020