Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори след драматичната победа с 2:0 над Черно море във Варна. Той подчерта, че търпението е било ключът към успеха и пожела играчите му да са малко по-уверени.

"Черно море е добър отбор, особено във Варна. Добре се подготвихме. Нашата победа е заслужена. В първото полувреме имахме два добри момента. Уцелихме и греда. През втората част бяхме търпеливи. Реализирахме два изключително красиви гола. Първото попадение бе изумителна атака. Много съм щастлив, че бихме", заяви Крушчич.

"Очаквах Малинов да се включи силно. Той отиде в линията на изморени защитници на Черно море, където направи добри неща. Резервите като цяло дадоха тон на играта. Моята емоция бе чисто от това, че искаме да играем добре и да постигаме добри резултати. Искам да съм емоционален, а те да са спокойни. Нека те да са спокойни, а напрежението да е при мен", заяви още специалистът.

"Черно море нямаше нито едно положение цял мач. Само накрая, след гола ни. Това означава, че сме играли почти перфектно в защита. Но имахме и късмет, че не допуснахме попадение", призна треньорът на "червените".

"За нас всеки мач е труден. Имахме три гостувания - на Локомотив, Етър и сега Черно море. Искам да похваля отбора. Ние имаме добри играчи. Трябва ни още малко увереност. Силата е на тяхна страна. Показаха характер. Това е пътят. Да, изоставаме от лидерите. Но ще се борим, крачка по крачка. Аз не мисля дали утре ще бъда треньор или не. Моята концентрация е отборът да се представя добре", добави Крушчич.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020