Наставникът на ЦСК Милош Крушчич oбясни след победата с 4:0 над Дунав, че ще продължи да води "червените" и след Нова година. Специалистът даде яснота и относно зимната селекция в отбора, каза съобщи, че "армейците" очакват още един българин. Днес ЦСКА обяви привличането на Ахмед Ахмедов от Дунав.

"Доволен съм, контролирахме мача от първата до последната минута. Създадохме много голови положения. Трябва да похвалим играчите за това, което свършиха. Винаги е тежко в подобни моменти. Беше трудно да намерим концентрацията. Всички мислят за нещо друго. Трябва да похваля играчите, защото се представиха добре", каза Крушчич.

"Бяхме малко нервни в последно време. Нашата цел е да се подобрим психологически и да имаме повече увереност в нашите сили. Водят се разговори за зимната подготовка и селекцията. Тепърва предстои да разберем всичко. Аз съм спокоен за бъдещето си и за това, че ще водя отбора", продължи сърбинът.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Не ми се отразяват спекулациите. Не е лесно, но искам да запазя личната си концентрация и да я пренеса върху играчите. На спекулациите не обръщам внимание. Ахмед Ахмедов и още един българин ще бъдат привлечени. Ахмедов може да помогне в атака и е футболист, който има качества. Ще се радвам да работя с него. Трябва да се съсредоточим върху качествени футболисти и на точните позиции", добави треньорът на ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020