ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето какви прогнози дадоха ТВ продуцентът Иван Арнаудов и певицата Кали за дербито

Най-добрият боксьор на България Кубрат Пулев надъха феновете на ЦСКА преди дербито с Левски днес от 16:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Кобрата бе гост на превърналия се в традиция Армейски следобед пред сектор "А" на стадион "Българска армия" и бе посрещнат с аплодисменти и скандирания "ЦСКА".

След това боксьорът влезе в специално пригодена шатра, където раздаде десетки автографи и се снима с “червените” фенове, след което обърна внимание и на медиите.

„Уникални хора, виждате страстта, която е неугасваща. За мен не представлява никаква трудност да дойда до тук. На хората ще им даде мотивация и сила. Радвам се, мене ме зарежда“, започна Пулев.

„И във футбола има много контузии. Често играем футбол. Едни от най-големите контузии в бокса ги има и във футбол. Късат се връзки и така нататък. Бях вратар в ЦСКА като малък, но нямаше кой да ме мотивира, да ме насочва натам, да се зад мен, на баща ми страстта беше бокса и го предаде на мен и брат ми. Много добри футболисти сме, играли сме футбол. Стигало се е до сериозни саморазправи. Никой не ме е поканил на мача, но ще го гледам. По принцип футбол не гледам, не съм голям запалянко и нямам пристрастие. За мен в сърцето е българският национален отбор. На тоя етап не се представя добре, но вярвам, че футболът в България ще добие едно по-добро ниво“, продължи боксьорът в тежка категория.

„Прогноза не мога да кажа. Спорт е и всичко може да стане. Не съм запознат, има толкова много фенове, които разбират от футбол. Не съм толкова запален по футбол. Запален съм да го играя, но не съм запознат“.

„Важно е хората да се докосват до големите имена на спорта, дава им мотивация и любов към спорта. Може да има закачки, но не трябва да се стига до мащабни сблъсъци, не е ок. Трябва и самите фенове да го знаят“.

Кубрат Пулев коментира напрежение, което се е породило между фенове на ЦСКА.

„Виждате, че повечето тук са под еуфория. Наближава мача и еуфорията се вдига. Има такива моменти, но не е ОК, особено фенове на един и същи клуб. Дори да са различни, не е добре. Всички сме българи, не можем да се делим по този начин. Не трябва да се мрази другия“.

Пулев коментира какво предстои за него в професионален план.

„Да се надявам в края на годината да направя един мач в Щатите, ще видим срещу кого. Номер 7 съм в света. Да се надявам някой от тези шест топ имена. Мачът срещу Чисора не беше лесен, той едвам го изкара. Не вярваше в своята победа, беше изненада, получи се един уникален мач. Ако иска, може да даде реванш, но едва ли. Знае за какво става въпрос. Вътрешно боксьорите се усещат и си знаят, 12 рунда е една сериозна битка, минава се през катарзиси. Психиката на човека го кара в един момент да мисли да се отказва, в другия момент си мисли, че ще победи. Това са сериозни перипетии“.

„И двамата са много добри, световни шампиони. Нищо не може да се каже, както може Усик да победи, така и Фюри. Мисля си, че Усик ще бъде по-подготвен“, коментира накрая Пулев.



Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК



снимки: lap.bg