Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев не успя да сдържи емоциите си след спечелената Купа на България. "Червените" триумфираха срещу Арда на финала - 1:0. 

След последния съдийски сигнал Пенев се разплака, докато поздравяваше хилядите фенове на ЦСКА, които скандираха името му. 

"Оценката на публиката е най-важна за нас и за мен като треньор на ЦСКА. Тази купа е най-вече за момчетата, за публиката, за клуба, за който играем. От първата до последната минута играхме агресивно, с много търпение нещата се получиха", каза Пенев след успеха.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Не деля футболистите на титуляри и резерви, за мен всички са равни. Поздравявам момчетата и прекрасната ни публика. Този трофей е за тях. Много съм доволен, мисля, че двата отбора играят много добър футбол. Очаквано и заслужено стана добър мач. Спирам да говоря, защото имам ангажимент с отбора и публиката", каза треньорът на ЦСКА и отиде да празнува с играчите и феновете. 

Триумфът е първи за него като треньор на "червените". До момента Пенев имаше една спечелена шампионска титла начело на Литекс (2011 г.).

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството