Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали своите футболисти след гръмката победа с 4:1 у дома срещу Лудогорец. 

„Не само срещу Лудогорец имам тайна рецепта, а срещу всеки един отбор. Радвам се, когато моите отбори, играят рентабилен футбол. В конкретния случай днес успяхме да оползотворим много от ситуациите, които създадохме пред противниковата врата. Добър мач за нас, поздравявам момчетата - умни, разумни. Много добре“, заяви наставникът на „армейците“.

„Искам по този начин да минават мачовете, в които участваме. Доволен съм. Не е много хубаво да казват играчите какво тренираме и какво не, но наистина тренирахме статичните положения. Това е поведение, това е колективът, който искам да виждам - да няма егоизъм, да има комуникация“, добави той.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Ние се готвим за всеки един мач и искаме да изглеждаме по този начин, без значение от съперника. Аз съм колективен състезател и мисля отборно. След всеки един мач статистиката се променя. Ние я разглеждаме, ако ни е полезна. Точно по този начин искам да изглежда отбора“.

„Не знам дали зависи от следващия мач срещу Локомотив Пловдив второто място. Ще подходим мотивирано, без притеснения, със самочувствие не само за следващия мач, но и за всички до края на сезона. Имаме финал за Купата. Каквото зависи от нас, трябва да го направим. На дела, там на терена“, каза още видимо доволният Любо Пенев.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството