Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали футболистите си за победата с 1:0 над Лудогорец, която класира "червените" на полуфинал за Купата на България. Наставникът на столичани обаче изрази недоволство от съдийството в срещата, казвайки, че Николай Йорданов е ощетил "армейците". 

"Победихме с много работа. Момчетата изиграха мач за пример, във всяко отношение. Агресия в ЦСКА ли? Агресия имаше от съдийската четворка. Успокоявам се, че няма да свирят пак в събота. Нали по правилник нямат право пак да свирят?", обърна се Пенев към интервюиращия го репортер на Диема Спорт.

Четвъртият съдия от днес Драгомир Драганов обаче беше назначен за главен рефер на шампионатния мач в събота, което треньорът на ЦСКА коментира по следния начин: "С него вече се познаваме - от страничната линия днес. Надявам се да си е взел поука кое е правилно и кое не е."

"Дузпа срещу Малинов, дузпа срещу Жоржиньо. Извършваха се многократни нарушения, но не последва втори жълт", недоволен е Любослав Пенев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Пресирахме ги във всички зони. Доволен съм, поздравявам момчетата, много добър мач. Но трябваше да реализираме положенията, имахме немалко ситуации. Добре, всичко е наред. Просто в головата ситуация не успяхме да вкараме, запазихме головите положения за следващия мач. Дано тогава ги вкарваме", добави треньорът на ЦСКА.

"При положението с гредата имаше засада - 2-3 метра дори", каза още Пенев.

"Невероятна подкрепа от трибуните. Благодарим на феновете. Сега възстановяване, два дни ще се подготвяме, събота пак ще бъдем тук", добави треньорът на ЦСКА.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019