Легендата Люпко Петрович, който е консултант на временния треньор на ЦСКА Добромир Митов, също говори на пресконференцията преди дербито с Лудогорец. Очакваният с голям интерес мач е утре от 20:15 часа на "Армията". Преди него ЦСКА изостава само с три точки от "орлите". 

Петрович обясни, че всички в клуба съжаляват, че Любослав Пенев е решил да си тръгне. 

"Не трябва да се връщаме на случая с Пенев, той сам си тръгна. Това беше изненада, предпочитам да има разум. Жал ми е, че си тръгна. На всички ни е жал за него. Но такова е положението. Няма какво повече да коментираме", каза сърбинът, който на 15 май ще навърши 72 години.

"Скамейката и на Левски, и на ЦСКА е като електрически стол. Няма разлика", коментира Петрович. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Мачът с Лудогорец ще е труден. Имаме 4-5 играчи, които не са тренирали напълно след мача с Черно море. Лудогорец е седем пъти шампион на България, време ще дойде да ги бием, дали ще е в събота, дали ще е след година, дали ще е след пет... Ще дойде. Четири кръга преди края ЦСКА има шанс да е шампион, това не в било скоро. Ако спечелим сега, после още три победи и печелим титлата", добави консултантът на Добри Митов.

"Често съм бил треньор и на Левски, и на Литекс, сега помагам на ЦСКА. ЦСКА е голям клуб, а аз съм професионалист и съм работил в над 20 клуба по цял свят. Радвам се, че съм имал щастието да работя и в голям клуб като Левски, и че съм доведен да съм в голям клуб като ЦСКА да помагам", каза още Люпко Петрович.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019