Люпко Петрович явно не си губи времето и продължава да обикаля из Европа в търсене на нови играчи за ЦСКА. През изминалия уикенд той е бил в Босна и Херцеговина, където е гледал два мача и си е водил записки за най-добрите на терена. На 2 март Люпко е бил сред зрителите на двубоя между Сараево и Крупа на Върбасу, а ден по-късно е бил на трибуните на стадион "Гърбавица" за Железничар - Младост.

Легендата има лоша слава в Босна. През лятото на 2014 година става за 24 часа треньор на ФК Сараево, но поради брожение на феновете заради негови снимки с Желко Ражнятович - Аркан, е принуден бързо да си тръгне.

Петрович говори пред местен сайт относно това дали е харесал играчи за ЦСКА. “Много е рано да се каже, но има футболисти, които ми хванаха окото. Например като гледах Сараево, ми хареса Халилович - вкара гол, асистира, баш добър играч. И Лазович бе на ниво. Не ме разбирайте погрешно, но бях изненадан, че отиде в първенството на Босна. Той е по-добър. Има интересни футболисти и в Железничар”, коментира Петрович.