Един от лидерите в ЦСКА Станислав Манолев изрази недоволството си от съдийството в българския футбол. Според него именно реферите са една от основните причини, която отблъсква футболния запалянко. Думите на българския национал идват след гола от засада, който Черно море вкара на „Армията” при победата на ЦСКА с 3:1 на „Българска армия”.

„Не мога да коментирам. Не съм гледал ситуацията и не знам. Всеки прави грешки, но ако станат много вече, мисля, че трябва да се вземат мерки. Ако си спомняте мача с Ботев (Пловдив) – имаше две чисти дузпи тука не свириха, засади, такива работи. Не знам защо го правят, но това не е в плюс на футбола. Не може така да се ощетяват отбори, любими отбори и т.н. После хората как да дойдат на мач на това време? Няма да дойдат. Ще си седят у тях, даже и телевизора няма да си пуснат. Не може да продължава така да се свири и да продължават така съдиите”.

Той сподели, че ЦСКА е трябвало да води с по-голям резултат на полувремето и че през втората част е имало отпускане, което е можело да създаде проблем. 

„Сами си го направихме тежък мача. Имахме пак много положения първото полувреме. Вместо да си водехме 3-4 на нула... пак 2:0 не е лош резултат, но второто полувреме излязохме малко все едно е свършил мачът и това ни изигра лоша шега. Пак треперехме до края. Ние трябва да се концентрираме, защото в тия мачове вече всеки мач е така. Всеки иска да вземе точки, всеки се бори до последно и всеки път трябва да играем до края, да се борим и да продължаваме”, добави Манолев пред клубния сайт.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига