Голмайсторът на ЦСКА от началото на сезона Мауридес обеща на феновете, че той и съотборниците му ще търсят победата срещу ФК Копенхаген в предстоящия първи сблъсък с датчаните от третия квалификационен кръг на Лига Европа идния четвъртък от 20:45 часа българско време.

„Много съм щастлив. Искам да благодаря на първо място на феновете, които ме подкрепят много. Обещавам да се раздам максимално на терена и ще дам всичко от себе си. Работим много усилено и има много мачове. Едни от тях изглеждат лесни, а други по-трудни, но ние се трудим и печелим всички“, сподели бразилският нападател, който вкара първия от головете срещу Дунав (3:0) на „Българка Армия“.

„Няма трудни и лесни мачове. Всичко зависи от това как влизаш и се раздаваш в тях. Днес влязохме добре и спечелихме. ФК Копенхаген е отбор, който е по-силен. Но ние трябва да направим нашата игра, да се борим максимално, да стъпваме здраво на земята. Да направим нашия мач и може да спечелим”, добави Мауридес с поглед към сблъсъка с ФК Копенхаген.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019