Успехите, които Христо Янев постигна с ЦСКА през този сезон, са накарали родни мениджъри да поискат да представляват и предлагат младия специалист в чужбина. Към днешна дата специалистът няма личен агент, като точно това е възбудило интереса към него, пише "Меридиан Мач".

Само по себе си първото място, което „червените" извоюваха в Югозападната „В" група, не е изненада. Но класирането на финал за Купата на България е изключително сериозно постижение. Все пак „армейците" са първия отбор в историята на родния футбол, който стигна до последния мач в турнира като представител на третата ни дивизия. Отделно от това, по пътя към „Васил Левски" бяха отстранени професионалните съперници Нефтохимик, Спартак (Плевен) и Созопол, а капакът бяха двата успеха с по 2:0 над Берое.

Неясното бъдеще около ЦСКА също е амбицирало още повече мениджърите да атакуват Христо Янев. Все пак не е изключено през лятото младият спец да остане без работа. Това е едва втори сезон като треньор за бившия национал. Преди това той води за кратко Миньор (Перник).

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!