Треньорът на ЦСКА Добромир Митов увери, че футболистите му няма да подценят Титоград при визитата си в черногорската столица Подгорица. Те спечелиха убедително с 4:0 в първия мач на „Българска Армия“, а реваншът от този сблъсък в първия квалификационен кръг на Лига Европа е утре вечер от 21:30 часа българско време.

"Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на Титоград ни създаде доста главоболия. Ще подходим напълно сериозно и отговорно. Виждате, че в нашия отбор има доста нови футболисти. Имаме нужда от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, но и те имат нужда от сработка. Направихме грешки, които ни костваха точките в последния мач (б.р. 2:2 с Етър в първия мач от новия сезон в efbet Лига). Надявам се в бъдеще да сведем до минимум грешките не само в защита, а навсякъде", заяви Митов на официалната прескоференция преди реванша.

„Ние трябва да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята. Направихме обстоен анализ с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя потенциал и да се представи на ниво, защото Титоград не е отбор за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Всеки трябва да си заслужи фланелката", завърши наставникът на "червените".

Ако „армейците“ елиминират черногорците, във втория предварителен кръг ще се изправят срещу хърватския Осиек.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери