Нападателят на ЦСКА Матиас Фаетон говори пред медиите преди днешната тренировка на “червените”. 24-годишният французин разясни, че той и съотборниците му поемат отговорност за представянето на отбора и допълни, че иска да играе повече в официалните срещи.

"Атмосферата е добра и имаме добри футболисти. Поемаме отговорност за това, което се случи дотук. Гледаме напред и вярвам, че може да се подобрим", започна Фаетон.

"Имаме нов треньор с нови идеи. За мен важното е отборът да се представя добре, нямам търпение да играем мачове. Искахме да играем срещу ЦСКА 1948, тъй като това е важен мач за нас и феновете. Не е хубаво за никой да няма мач. В крайна сметка решението не е наше и чакаме с нетърпение да го насрочат наново", коментира нападателят.

"Ние си поемаме отговорността и ще дадем всичко от себе си. Като футболист мога да кажа, че не е наша работа да взимаме решенията за кризата. Последните двама играчи, които привлякохме, са французи, сприятелихме се. Личи в тренировките, че са добри играчи и знаят какво правят", добави Фаетон.

"Чувствам се добре в ЦСКА и искам да играя повече. Надявам се този сезон да е по-добър за мен от предишния. Семейството ми се чувства добре, София ни харесва", каза още нападателят на "армейците".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025