Шотландският нападател на ЦСКА Тони Уот вкара първия си гол за "червените" при загубата с 1:3 от Черно море у дома. Днес той говори пред медии в родината си, за да разкаже за трансфера на "Българска армия" и първите му впечатления. 

"Когато за първи път чух за интереса на ЦСКА към мен, бях много развълнуван. Това е огромен клуб със сериозна история. Те търсеха играчи с определени специфики на британския пазар и когато се спряха на мен, се разбрахме бързо.

Много съм горд, че ще дойда в такъв клуб и ще мога да следвам стъпките на легенди като Стоичков и Стилиян Петров. Сега трябва да оставя своята следа тук в следващите две или три години. Още като подписах, нямах търпение да дойда в София и да се включа в тренировките", започна Уот пред "Сънди Пост". 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Вече си намерих апартамент, нанесохме се с жена ми и това ми позволи да се концентрирам изцяло върху тренировките. Когато дойдох в България, бях изиграл само един мач за последните три месеца, така че имах да наваксвам. Тренирах дълго и упорито и сега съм готов. Трябват ми само още няколко мача и ще бъда изцяло готов и ще покажа какво мога. 

За последно клубът е печелил титлата през 2008 г. и това е нещо, което трябва да поправим. Както Селтик в Шотландия, Лудогорец е шампион на България в последните осем години. Така че това е отборът, с който трябва да се справим.

Ще се срещнем с тях следващия месец и това ще е много интересен мач, в който има много какво да се случи. Очаквам го с нетърпение. Чувствам се страхотно тук и искам да донеса успех на този отбор", заяви още нападателят на ЦСКА, като пропусна да нареди Левски сред съперниците за титлата.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020