Защитникът на ЦСКА Християн Петров говори след загубата с 1:3 от Лудогорец на „Хювефарма Арена“, след която "орлите" спечелиха 13-ата си поредна шампионска титла.

"Трябва да си направим нашите равносметки за грешките, които допуснахме, да ги поправим и да не се случват повече в бъдеще. Моето мнение е, че първото полувреме играхме нелош футбол. Имахме шансове. Също така и второто полувреме, но малшанс. Видяхте и вие самите. В първата минута допуснахме гол, после в 46-ата пак. Трудно е да се върне духът на отбора след такива ранни попадения. Дадохме всичко от себе си, но загубихме", коментира националът.

"За нас е важно да завършим сезона подобаващо. Да вземем оставащите три мача, за да може да сме на второ място. Това не приляга на ЦСКА, но такива са обстоятелствата. Трябва да дадем всичко от себе си да вземем тези три мача. Важна е битката с Черно море за второто място", подчерта Петров.

"Боли, тежко е. Не мога да кажа, че това е мястото на ЦСКА. Аз съм юноша на клуба. Израснал съм с традициите. Винаги съм се борил да съм първи. Ще се надяваме в бъдеще да си вземем поуките и през следващия сезон да сме по-добри и конкурентни на Лудогорец", каза oще Християн Петров.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024