Треньорът на ЦСКА Добромир Митов даде пресконференция преди домакинската среща с ОФК Титоград (Подгорица). Двубоят от първия квалификационен кръг на Лига Европа е утре от 20:30 часа на стадион "Българска армия". Митов изрази мнение, че черногорците са по-силни от миналия сезон. 

Наставникът на ЦСКА разкри и тактиката на неговия отбор за утрешния мач. Той каза, че най-важното е футболистите му да вкарат ранен гол, след което и още попадения. 

"Има нов треньор в Титоград (б.р. - Драголюб Джуретич замени Петер Пакулт ), привлекли са няколко нови футболисти. Заявявам го твърдо, че са по-добри от миналия сезон, тъй като ние ги гледахме. Анализирахме ги и стигнахме до това заключение", каза Митов.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Божидар Чорбаджийски е наказан. Турицов и Енрике имат здравословни проблеми. По-късно днес ще определим групата за мача", добави треньорът на ЦСКА.

"Категорично искам още в София да решим изхода на двубоя. Всичко зависи от нас, надявам се да имаме подкрепата на нашата многобройна публика. Искам да отбележим ранен гол и след това да затвърдим победата с още попадения. Също е много важно да не допуснем гол в нашата врата", добави Митов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери