Бившият футболист на ЦСКА Антон Недялков даде интервю за CSKA.BG няколко дни преди да отпътува за САЩ, където ще продължи кариерата си. Както вече стана ясно, защитникът премина в Далас.

Недялков благодари на ръководството и публиката на "червените" за невероятния престой на "Българска армия" и обеща, че ако има възможност, някой ден отново ще се върне да играе на "Армията" за ЦСКА.

"Със смесени чувства съм. Играх за най-добрия отбор в България. Не е много приятно, че напускам в такъв момент, но така се случи. Дойде добра оферта, поговорихме с ръководството и стигнахме до съгласие, че трябва да отида", разказа Недялков за осъществяването на трансфера в Далас.

"След време пак бих се върнал да играя за ЦСКА. С удоволствие бих го направил", добави защитникът. 

"Никога не съм си мислил, че ще заиграя зад Океана. Мечтал съм да бъда на екскурзия, на почивка... Искал съм да играя някъде в Европа, да бъда в Шампионска лига или Лига Европа. Рискувам, но мисля, че ще се получат нещата", продължи Недялков.

Попитан колко сериозно влияние за трансфера му е оказал легендата и собственик на ЦСКА Христо Стоичков, Недялков отговори: "Обади ми се, поздрави ме за трансфера. Щом казват, че се е намесил би трябвало да е изиграл добра роля." 
 
"Любимите ми моменти са победите над Левски, винаги съм ги мразил. Когато сме ги побеждавали, съм бил истински щастлив", добави Антон Недялков.