Изключително добра новина се появи в лагера на ЦСКА – нападателят Бисмарк Чарлс ще се завърне на терена доста по-рано от очакваното.

Ганаецът ще претърпи скоро операция на менискуса, но според предварителните прогнози той трябвало да е извън игра за поне три месеца. Направеният преглед обаче е установил, че футболистът ще се възстанови много по-бързо. Очаква се Бисмарк да бъде опериран тези дни и още за мача с Ботев (Враца) в средата на септември да е в групата. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Опасенията бяха за нещо по-сериозно. Никой не вярваше, че нещата ще се окажат по-малко сложни при Чарлс – той трябваше да е готов най-рано след три месеца. За щастие се оказа друго. След лагера в Банско ще можем да разчитаме на него, защото лекарите са категорични – момчето ще се възстанови доста по-бързо, ако се оперира още тези дни“, коментираха от ЦСКА пред БЛИЦ.

Бисмарк пристигна в Борисовата градина през февруари, а през май се превърна в големия герой, след като вкара единствения гол на финала за Купата на България срещу Арда.