Бившият национал Михаил Александров, който вече работи за ЦСКА, посети базата на Астън Вила в Бирмингам и изгледа зрелищното 3:3 снощи с Ливърпул. Това стана ясно от публикация на легендата на английския клуб Стилиян Петров. Стан качи в социалните мрежи тяхна обща снимка. 

Петров е съдействал на Александров да гостува на полуфиналиста в Лигата на конференциите. Юношата на ЦСКА се е запознал отблизо с работния процес на "Вила Парк", попивайки идеи, които може да приложи при "армейците".

Както вече стана ясно, Мишо Александров се завърна при "червените", вече като директор. БЛИЦ разкри и за негова командировка до централата на УЕФА в Нион.

На пресконференцията  миналата седмица пък Стоян Орманджиев негласно обяви назначението: „Нито мога да отрека, нито да потвърдя за Мишо Александров. Със сигурност е момче, което се развива и ако получи точното място и поле за изява, може да бъде полезен. Но за никого не мога да кажа нещо официално, преди наистина да е станало официално".

Тарторът на феновете на ЦСКА Иван Велчев придружава Михаил Александров в Бирмингам. Кюстендилеца също публикува снимка в социалните мрежи. Компанията изгледа на живо мача от Висшата лига, в който Вила измъкна 3:3 с два гола в края на резерва Йон Дуран.

Нова бомба в БЛИЦ: ЦСКА прати на първа мисия нов директор