Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев за пореден път направи пъстра поредната си пресконференция след завръщането си в клуба.

След като на първата даде задача на пресаташето на клуба Влади Василев да поправи вратата на залата за пресконференции, сега Пенев остана доволен от свършената работа.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Как беше - обещано и изпълнено, нали така? Добре. Е, как, бе - Влади, бе! Той е сериозен. Заради него закъсняхме 3 минути. Обещано и изпълнено!", коментира Пенев с настроение, но бързо се ядоса на колега фотограф.

"Мърдаш ми много! Застани някъде - ляво, дясно, напред, назад... Седни и прави снимки - колкото искаш! Иначе излиза като фотосесия, а това не е фотосесия. Нали така? Благодаря!".", скара се Пенев, а след това размаха пръст на журналист заради залата за пресконференции.

"На мен залата ми изглежда перфектна. Ти имаш ли някакви проблеми? Харесва ли ти? Ако нещо не ти харесва, казвай. Ще се опитаме... Ако не... Ако съвпада с политиката на клуба - ок! Но, ако не съвпада, значи... Отворен съм на диалог. Не е проблем да споделите, ако нещо не ви харесва".



Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството