На пресконференцията по представянето си в ЦСКА новият треньор на "червените" Нестор Ел Маестро говори и за големия скандал, в който беше въвлечен в Словакия. Преди дни беше разпространена информацията, че шампионската титла на Спартак (Търнава) била купена.

"Интернет убива сериозната журналистика, убива много неща! Някой нещо някъде си пише и някой го копира и разпространява. Не правете копи - пейст", обърна се към журналистите Ел Маестро.

"Спартак (Търнава) винаги беше начело на класирането в първенството на Словакия. Направете разследване и вижте от къде идват тези инфорамции. Идват от треньора на Ружомберок и най-вече от медиите в Братислава. Много добро момче, но много лош треньор. Гонят го отвсякъде, където се хване на работа", обясни специалистът. 

"Идват от собственика на Слован (Братислава), който е най-големият медиен магнат в Словакия", разкри Ел Маестро.

"Спартак (Търнава) стана шампион, което е равносилно Верея да стане шампион на България. Относно тази "информация" само можем да се посмеем, усмихнете се! Аз може да не съм най-добрият треньор в света, но пет кръга преди края на първенството имахме 13 точки преднина и спокойно мога да стана шампион без мръсни номера", добави новият треньор на ЦСКА.

Попитан дали смята да привлече в ЦСКА някой от досегашните си футболисти в Спартак (Търнава), младият треньор бе категоричен: "Никой от Спартак не е приоритет в листата ни за селекция."