ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ЦСКА и Лудогорец излизат днес от 17:45 часа в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига.

Мачът обаче няма да е никак обикновен, тъй като освен, че ще се проведе навръх рождения ден на собственика на "червените" Гриша Ганчев, ще е последен на стадион "Българска армия" преди цялостната реконструкция на съоръжението.

При победа в ЦСКА са обещани бонуси от по 5 хиляди лева на човек. Освен това играчите са получили уверение, че ще получат и всички забавени досега премии.

Трите точки ще помогнат на тима ще се изравни по точки с лидера Черно море, докато успех на разградчани тотално ще засили интригата в топ 3 за догодина.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Снощи стотици фенове се сбогуваха със стадиона на специално събитие, а днес се очаква да има много емоции след края на срещата.

Наказани в двата отбора няма, а заради контузии в ЦСКА ще липсват Матай и Де Нойер, докато за Лудогорец аут са Недялков и Алмейда.

"Червените" нямат победа срещу "зелените" от декември 2021 година и загубиха четири от петте си последни мача с разградчани (един завърши 2:2).

Днешната програма на efbet Лига предлага още два двубоя - 12:30 часа, ЦСКА 1948 срещу Крумовград и Ботев (Пловдив) - Хебър от 15:00 часа.