Изпълнителният директор на ЦСКА Стоян Орманджиев говори на пресконференцията относно бъдещето на клуба. Директорът коментира, че представянето (б.р. - "червените" завършиха трети) не приляга на "армейците", но е на мнение, че е по-добре да има ужасен край, отколкото ужас без край. 

"Работим активно, откакто се случи смяната на собствеността. Измина месец и половина, изпълнен с доста динамични събития. Случиха се доста неща на преден и заден план. Това, което беше като представяне на терена, не приляга на ЦСКА като спортно-технически резултати. Целият сезон беше такъв. Беше доста тежък сезон, изпълнен с промени. Аз заявих след последния мач, въпреки че беше екзалтирана атмосферата - по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. Днес ще ви представим какво сме направили и какво смятаме да направим, за да се върне ЦСКА на върха в България и да е стабилен в Европа. Това са изконните ценности на ЦСКА. Всички сме израснали на „Червено знаме“. Били сме свидетели на това ЦСКА да е шампион. „Българска армия“ ще се превърне в нашия дом в най-скоро време“, коментира Орманджиев.

"Ще ви обясним плановете ни за школата на ЦСКА. Може би някои от вас си спомнят какъв комплекс имахме. Нашите планове са дългосрочни и добре подплатени. Дължим извинение на цялата общност. ЦСКА трябва да е в Европа и да е конкурентноспособен. В най-важните мачове се огънахме. Класирането е право пропорционално на нашето представяне. Ние тук сме с нашите лица пред вас. От тук нататък ще е така. Носим пълната отговорност. Знаем, че сте взискателни към ЦСКА и така трябва да бъде. Критерият трябва да е много висок", каза още Орманджиев.