Наставникът на ЦСКА Алън Пардю остана доволен след постигнатия успех срещу състава на Славия в двубой от 29-ия кръг на efbet Лига. 

"3:0 е труден резултат на полувремето. Те вкараха част от своите най-силни играчите в началото на второто полувреме. Радвам се, че се справихме добре в защита през втората част“, заяви Пардю.

"Бяхме отлични през първото полувреме и показахме някои от нещата, които искам да виждам.  Исках днес да покажем, че Лам и Карло Мухар може да играят добре, без да си изкарат картони. Завоювахме второто място, което ни успокоява в голяма степен, заслужихме си го. Мислим за финала, очаквам, че двубоят ще е страхотен. От доста години не сме се изправяли срещу този опонент на финал и се надявам да зарадваме фенове. Също така, искрено се надявам днес да сме ги зарадвали и сме се реванширали за мача с Лудогорец. Поемам отговорността за нея, тя беше моя. Няма да допусна подобна грешка пак“, добави той.

"Гордея се да съм мениджър на ЦСКА в предстоящия финал. Играчите свършиха всичко, за да стигнат до финала. Предстои страхотен мач, с две страстни агитки. Имаме 8 дена, за да могат играчите да схванат по-добре какво искам от тях. Няма да сме перфектни срещу Левски, но със сигурност ще сме много по-добри".

"Надявам се, че феновете ще ни подкрепят. Не е лесно за играчите и за клуба с оглед на смяната на треньорите. Надявам се да се справим на финала, искам да го направим за тях, защото го заслужават. Нямам търпение за двубоя“, завърши той.