Той е все още на 17 години, с тежка семейна драма, но показва, че в България има благородни хора. Павел Головодов, който преди около две седмици преживя тежка семейна трагедия, реши да помогне на двама младежи в нужда.

Павката ще дари от неговата сметка, в която се събираха пари за лечението на баща му Георги, на Дарин Тодоров от Шумен, информира Livesport.bg.

Роденият през 1988 година Тодоров е юноша на Левски, но през 2010 година претърпява тежка катастрофа, която слага край на неговата кариера. След доста сериозно лечение Дарин в крайна сметка излиза от будната кома, в която се намираше, но мъките за цялото му семейство тепърва започват. В момента Дарин Тодоров има нужда от пари за лечение, и като един истински мъж, макар и на 17 години Павел Головодов решава да дари пари за лечението на Дарин. С тази си постъпка юношата на "червените" показва, че враждата между ЦСКА и Левски е само на терена... или поне за него е така.

Но благородните жестове не се изчерпват само с тази негова постъпка към юношата на Левски. Павел Головодов разбира, че негов батко от село Борово, което се намира в близост до Гоце Делчев има спешна нужда от средства за лечение. 20-годишният Георги Георгиев претърпява катастрофа около Коледа, и след поредица от операции, за съжаление краката му остават неподвижни. Веднага щом разбира за това, Головодов се свързва с роднини на Георги и по тяхна сметка ще дари определена сума. Специален концерт бе организиран на 12 февруари в Гоце Делчев в подкрепа на Георги Георгиев.

Дано още хора последват примера на Павел Головодов и помогнат на Дарин Тодоров и Георги Георгиев!