Легендата Петър Жеков отново направи коментар преди мач на ЦСКА. Той говори за предстоящия полуфинал-реванш за Купата на България срещу Берое в сряда от 20:00 часа на стадион "Българска армия".

"Ако Берое открие резултата на реванша, става страшно", коментира Жеков пред "Меридиан Мач". Преди първата среща Жеката се изсили и каза, че ако играчите на ЦСКА ритнат два пъти топката към вратата на Берое, ще скочи от козирката на стадиона. Думите му бяха допълнителна мотивация за футболистите и треньорите на "Армията", които след това му отговориха, а Жеков изпадна в неловко положение заради победата с 2:0.

"Истината е, че през второто полувреме в Стара Загора не можехме да ходим. Ако това се повтори и сега и нямаме нужния резултат, може да имаме големи неприятности. За да продължи ЦСКА напред е задължително футболистите да повторят представянето си от първия мач. Дали обаче това ще стане - нямам идея", каза още големият голмайстор.

"Берое не се е отказал. Ще преследва до край победата. Каква ще е ролята на пълния стадион? Ние бихме Барселона пред 110 000 души на турнира "Жоан Гампер" с 4:1. Тогава не си чувах и мислите", припомни Жеката.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!