Един от помощниците на Александър Томаш в ЦСКА Константин Мирчев обещава, че "армейците" ще променят облика си в най-скоро време, след слабия старт на сезона. Бившият футболист и юноша на клуба е помощник на Александър Томаш в Банско, Локомотив (Горна Оряховица), Верея (Стара Загора), Берое, Етър, Локомотив (Пловдив) и Спартак (Варна).

"Чувстваме се наистина добре у дома си. Същевременно имаме голяма отговорност. Заредени сме с желание и амбиция. От самото начало си поставихме за цел да гледаме това, което предстои. Целим да поставим ЦСКА на мястото, на което трябва да бъде", каза Мирчев в предаването "Арена спорт".

Шампионът и носител на Купата на България през 1996/97 твърди, че желанието и амбицията в Александър Томаш са се увеличили, след като е поел "червените". "Няма време за експерименти и чакане. Искат се резултати по най-бързия начин. Отговорността е сериозна и ние не се плашим. Имаме способности да реализираме целта. Мога да обещая, че ЦСКА ще е различен от това, което беше през началото на сезона. Наистина Александър Томаш е амбициозен и емоционален. От краткото време, в което работим в ЦСКА, той е още по-амбициран и зареден с по-голяма страст и желание", допълни синът на футболиста на ЦСКА Светлин Мирчев - Доцента.

Мирчев се надява футболистите да изградят отличим стил на игра.

"Искаме да покажем на футболистите, че ще играе този, който заслужава. Няма отписани футболисти. Най-важни са резултатите. Това се опитваме да втълпим на футболистите. ЦСКА ще излиза за победа във всеки мач. Ще работим всеки ден. Ще се опитаме да изградим стил - ЦСКА да атакува, пресира и побеждава", добави треньорът.

efbet Лига - сезон 2024/2025