Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Проблемите в ЦСКА с наказани и контузени футболисти нямат край. Сега на "Армията" треперят и са притеснени за Божидар Чорбаджийски и евентуалното му наказание от УЕФА. Защитникът беше несправедливо изгонен от белгийския съдия Барт Вертентен при злощастната загуба с 1:2 от ФК Копенхаген на "Васил Левски" в първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Опасенията на "армейците" са, че Чорбаджийски може да отнесе цели 3 мача наказание. Това е обичайната практика при директен червен картон за удар без топка, какъвто е случаят с българския национал. Така Чорбаджийски не само ще пропусне реванша в Дания - в четвъртък от 19:30 часа, но и следващите си два мача в евротурнирите без значение дали ще са тази година или следващия сезон.

Припомняме, че същото наказание отнесоха Николай Бодуров и Кристиян Малинов за изгонванията си в реванша срещу Рига. Клубът обжалва санкцията на защитника, но това не беше уважено от УЕФА. И двамата обаче ще са на линия за мача в Копенхаген, тъй като вече си изтърпяха санкцията.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019