Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Жестоко меле са предизвикали ултраси на ЦСКА.

Фенове на Копенхаген са били бити в сряда през деня и вечерта, съобщава „Монитор“.

Шамари е имало на столичния булевард „Витоша“, където пред популярно заведение четирима датчани са били атакувани с камъни и подръчни материали. В мелето няма сериозно пострадали, като единствено един от гостите е с пукната глава.

Освен това група от десетина фенове на Копенхаген са попаднали на засада и на плажа в Слънчев бряг. От полицията потвърдиха за инцидента, като датските граждани са отказали да подават жалба, както и не са пожелали да бъдат прегледани от лекар. Според очевидци феновете на Копенхаген са изяли няколко шамара и са отнесли плюнки, но тъй като не са отвърнали на агресията, до по-сериозни последствия не се е стигнало.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Двете агитки имат стара вражда от преди няколко години, когато запалянковци на Копенхаген бяха в София за мача с Лудогорец. Тогава ядрото на датчаните бе помляно от хулигани на ЦСКА, които успяха да пленят голямо знаме на гостите. Именно поради тази причина, както и заради боевете в последните дни се очаква "гореща" визита на "червените" в Дания, където местните хулигани със сигурност ще търсят реванш.