Назначеният от Гриша Ганчев за изпълнителен директор на ЦСКА Николай Паслар е поискал от БФС да не допуска клуба до "А" група, научи БЛИЦ СПОРТ от два независими източника. С писмо до футболната централа криминално проявеният борец заявява следното: "На първо място искам да ви уведомя, че сме противопоставям на всички актове и действия на г-жа Дора Милева - синдик на ПФК ЦСКА".

В документа Паслар посочва и: "Към настоящия момент ПФК ЦСКА АД няма възможност да осигури участие на отбори в първенствата и турнирите на БФС за сезон 2016/16, с което да участва в първенството и турнирите на БФС през следващия футболен сезон, тъй като дружеството е в неплатежоспособност и финансовото му състояние е значително влошено".

По този начин Паслар и кукловодите му искат да задраскат най-титулувания български клуб от професионалния футбол. Скандалът е огромен и се очаква да прокънти чак в УЕФА.

Припомняме, че вчера ръководството на ЦСКА съобщи, че иска да оздравява клуба, а днес се случва точно обратното. Най-потърпевши от цялата ситуация и неяснотата около "червените" са стотиците хиляди привърженици.
ИВАЙЛО КРАЧУНОВ