ЦСКА се раздели с още един футболист. Престоят при „червените” приключи и за Виктор Райчев. 30-годишният защитник е осво­боден от отбора, тъй като не влиза в сметките за след­ващия сезон. Той е шестият състе­зател, с когото ЦСКА се раз­деля в последните дни. Пре­ди него бяха освободени Стоян Колев, Александър Бранеков, Николай Дичев, Александър Александров и Костадин Хазуров. Така до момента 31-кратните шам­пиони се отказаха от услуги­те на вратар, централен нападател, крило и трима защитници, пише "Тема спорт".

Виктор Райчев най-веро­ятно ще е последният осво­боден. До раздяла с още иг­рачи може да се стигне само ако някой от тези, които са предвидени за дублиращия тим в Б група, откажат та­зи опция и предпочетат да преминат в друг отбор.

Във вторник около 20:00 часа Райчев е получил обаждане от старши треньора Христо Янев и е бил уведомен, че на него повече няма да се разчита. Перничанинът се представи над очакванията през изминала­та кампания и бе алтерна­тива както в центъра на за­щитата, така и в лявата зона на ариергарда. В края кампанията обаче получи тежка контузия, която го извади от игра за последни­те мачове от сезона. Възстановяването на брани­теля ще продължи още поне 4 месеца.