Саша Илич може да бъде изключително доволен от физическото и здравословното състояние на възпитаниците си след проведената интензивна зимна подготовка. Едва няколко дни преди първия официален двубой на "армейците" за календарната година в състава няма нито един контузен футболист. 

За последно в лазарета бяха възстановяващият се от операция в коляното Асен Дончев и ганайският нападател Бисмарк Чарлс, който непрекъснато е преследван от различни леки травми. От вторник насам обаче двамата също тренират наравно със своите съотборници. Те със сигурност няма да са готови за игра в следващите няколко седмици, но знаците, които показват на заниманията, са окуражаващи за медицинския щаб на "червените".

Друг футболист, който се възстановяваше от операция - Дауда Бамба, продължава да се подготвя на 100%, след като взе участие в последните две контроли на тима – 3:3 с Шахтьор (Караганда) и 2:1 с Пирин (Благоевград). Очаква се той да попадне в групата на Саша Илич за мача с Берое, който е в неделя от 14:15 часа.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023