Милош Крушчич продължава да води ЦСКА. Сръбският треньор на "червените" обясни, че не му е поставен ултиматум от ръководството след загубата с 1:2 от Царско село. "Всеки ден разговарям с ръководството. Чух се по телефона с господин Ганчев. Но не само с него. Говорих и с двамата директори, нямам ултиматум, ако това питате. Не чувствам в ЦСКА някой да слага ултиматум", каза Крушчич на пресконференцията преди мача за Купата на България с Ботев (Враца). Четвъртфиналът е утре от 18:00 часа на "Армията".

Специалистът говори и за срамното поражение от Царско село. "Не спах добре. Доста време загубихме в анализи - за мача с Царско село, какво не се получи... Нямаме много време да реагираме, играем през три дни. Днес ще имаме една тренировка и тя ще е тактическа за това как ще играем утре", коментира треньорът на ЦСКА.

"Утре е мач за Купата, специфично е, в първенството е различно. Тук няма калкулация като точки, всеки мач е важен. Ботев (Враца) е сериозен отбор, има чуждестранни футболисти, анализирали сме ги. Сериозно ще подходим, знаем им слабите и силни страни. Вкараха три гола на Арда от статични положения", каза още Крушчич за предстоящия двубой за Купата на България. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Това ни е първа загуба от октомври. Имахме серия с недопуснат гол, съкратихме дистанцията със съперниците пред нас. Да, случи се загуба от Царско село, но се вижда кой как работи. Имаме директори, те виждат как работим всеки ден. Случва се на всеки, и Ливърпул загуби от Уотфорд, всички губят мачове, дори и ние. Няма криза в ЦСКА, продължаваме да работим усърдно", подчерта сърбинът. 

"Имаме проблеми с контузени и наказани футболисти, останалите нямат проблеми. Турицов е с болки в бедрото, Бикел замина за САЩ. Гълъбов има пети жълт картон, ще пропусне двубоя. Тиаго също е с проблеми, но се връща Занев", обясни Крушчич. 

"Има доста сериозна критика към Соу. Откриват му се ситуации във всеки мач, но това е положението в момента. В тренировките работим всеки ден в завършващата фаза. Той може да ни помогне и ще ни помогне, уверен съм в това. Създаваме положения, трябва малко повече концентрация, рано или късно той ще започне да вкарва", каза треньорът на ЦСКА.

"Върнан Анита е качествен футболист, ще ни помогне. Трябва му още малко време, за да се адаптира в отбора", завърши Крушчич. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020