Един от футболистите на ЦСКА 1948 преждевременно напусна тренировката на отбора тази сутрин, видя репортер на БЛИЦ СПОРТ. Лидерът в четвърта дивизия води занимания на базата на ДИТ и Септември в "Драгалевци".

Вратарят Кристиян Дяков беше освободен от наставника Валентин Илиев, след като му прилоша по време на бяганията. Оказа се, че младокът не е закусил и е решил да излезе за тренировката на гладен стомаш.

"Дяка, какво става?", притеснено попита играча си Вальо Илиев.

"Вие ми се свят", отговори му Дяков, запътвайки се към доктора на отбора.

Вратарят призна на треньора си, че не е ял тази сутрин. "Заради това ти се вие свят", добави Вальо Илиев, пращайки играча си в съблекалнята.

Големият отсъстващ от тренировката тази сутрин беше Димитър Бербатов, който от началото на седмица поддържа форма с "армейците". В ЦСКА 1948 са изключително доволни, че бившият голмайстор на Манчестър Юнайтед е избрал точно тима на Вальо Илиев.

"Момчетата са много радостни, че се докосват до Бербатов и имат възможност да се учат от такъв голям футболист. Следят внимателно всяко негово движение и отиграване с топката. Очакваме го и на следващите ни тренировки", коментираха от клуба.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Контролите на ЦСКА 1948:

3 февруари
ЦСКА 1948 - Славия U19

11 февруари
ЦСКА 1948 - ДИТ U19

15 февруари
ЦСКА - Банско

18 февруари
ЦСКА 1948 - Марек (Дупница)

22 февруари
ЦСКА 1948 - Миньор (Перник)

24 февруари
ЦСКА 1948 - Костенец

26 февруари
ЦСКА 1948 - БДЖ